Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda

Fans remaker Legend of Zelda i 3D voxel-version til din browser

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I år er det 30 års jubilæum for det originale The Legend of Zelda til NES, og det er selvfølgelig noget der skal fejres. Der er mange måder at gøre det på, men en af de mere spændende tiltag sker i form af Zelda 30 Year Tribute.

Hvad er det spørger du? Det er et komplet remake af det originale spil med voxel-baseret grafik, som du kan spille i din browser helt uden ekstra downloads. Skynd dig at spille det før Nintendo fjerner det.

The Legend of Zelda
The Legend of Zelda

Relaterede tekster

Holder Det?! - The Legend of Zelda

Holder Det?! - The Legend of Zelda

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus vender tilbage med endnu et kapitel i sin artikelserie, hvor han spørger "Holder Det?!" til et af de vigtigste spil nogensinde - The Legend of Zelda.

6
Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

NYHED. Skrevet af Lee West

Hos amerikanske Gamestop kan man lige nu se et billede af Monopoly i Zelda-form. Det kendte Matador-brætspil dukker således ifølge spilkæden op i endnu en udgave den...Indlæser mere indhold