Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 4

Far Cry 4 Complete Edition kommer ikke til Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne for et par dage siden fortælle at <a href:"http://www.gamereactor.dk/nyheder/289854/Far+Cry+4+Complete+Edition+l%E6kket+via+Amazon/"> Amazon var kommet til at lække Far Cry 4's Complete Edition</a>, noget som senere er blevet bekræftet af Ubisoft, med udgivelsesdatoen d. 19 juni på PS4 og PC.

Vores gode Gamereactor-kollegaer i England har nu haft kontakt til Ubisoft omkring en mulig udgivelse af spilversionen på Xbox One, men sådan en kommer ikke:

"The Far Cry 4 Complete Edition will be released on June 19, 2015 on Playstation4 and PC only in EMEA territories. We have no plans to release it on Xbox One," fortalte en talsperson fra udgiveren.

Far Cry 4

Relaterede tekster

0
Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay

Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi tog turen i Ubisofts Far Cry 4 med den nyligt udgivne Overrun-pakke. Er du gået glip af DLC-udgivelsen, så kan du få styr på indholdet lige her. Ubisofts Far Cry 4...Indlæser mere indhold