Dansk
Gamereactor
nyheder
Farming Simulator 15

Farming Simulator 15 til konsol i maj - det bliver vildt!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Findes der noget vildere end at så korn, hente jordbrugskalk og meje... nej helt ærligt. Vi kan ikke nok landbrugstermer til at fortsætte den sætning og stadig bevare poker-ansigtet.

Det betyder heller ikke så meget, for Farming Simulator-serien har et enormt publikum, uanset hvad vi synes, og med Farming Simulator 15 har Giants Software atter engang lavet et godt spil til alle potentielle landmænd.

Nu er spillet på vej til Xbox One og PlayStation 4, og denne gang med en helt ny feature: Multiplayer. Vi satser naturligvis på, at det betyder, at vi kan sabotere naboens marker, eller sælge genmanipulerede frø med indbyggede begrænsninger. Eller bare starte en frisk markbrand med lidt napalm.

Vi forventer at multiplayer kommer til at se cirka sådan her ud:

Farming Simulator 15

Indrømmet: Måske det nærmere bliver som på billederne herunder.

Farming Simulator 15Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15

Men kaffekanden er tom, og helt ærligt: Vi ved alle at både friske journalister og landmænd behøver koffein for at fungere optimalt. Vi beklager (det muligvis misvisende) billede. Glæder I jer?

Hvor er den kaffe?

Relaterede tekster

9
Farming Simulator 15 datosat

Farming Simulator 15 datosat

NYHED. Skrevet af Lee West

Giants Software fortsætter med at høste (badam-tisch!) roser for deres farming-simulator. Serien lader dig opleve livet som farmer, uden at det koster en bondegård (igen!...Indlæser mere indhold