Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Farvel til Halo 2

Bungie: vi slutter med et brag!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som I kunne læse i sidste uges nyheder, bliver der lukket for support af de originale Xbox-spil på Microsoft Live-servicen den 15 april.

Dette betyder også et farvel til Halo 2-online. Bungie har nu lovet, at der sidste dag vil være "noget helt specielt i vente" til de spillere, der møder op til kamp.

Bungie skal dog først have klaret et andet problem: da deres system til match-making tager højde for, om spillerne har købt de sidste udvidelser til spillet, vil udvikleren forsøge at finde en løsning, der gør, at alle fans får lige stor chance for at være med til den sidste store Halo 2-event.

Vi bringer mere, så snart vi ved det.

Halo 2

Relaterede tekster

2
Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold