Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Fate of the Furious-instruktør skal lave Saints Row-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der eksisterer efterhånden rigtig, rigtig mange filmatiseringer af kendte filmserier, men Saints Row er ikke umiddelbart blandt dem man ville forvente ville få en stor filmfortolkning. Det er dog præcis ved at ske, og det er ikke hvilken som helst instruktør der står til at instruere.

Deadline kan rapportere at en film baseret på Deep Silvers kendte spilserie er under udvikling, og det er selveste F. Gary Gray der skal instruere, og han er hovedsageligt kendt som instruktøren bag både The Fate of the Furious og Straight Outta Compton.

Filmen produceres af Fenix Studios i samarbejde med Koch Media og Occupant Entertainment. Der findes endnu ingen premieredato, og heller ej en manuskriptforfatter.

Kan du umiddelbart forestille dig dette blive en succes?

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold