Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

FaZe Clan frigiver hele sin Game Changers-liste

Kvindernes Valorant holdhold vil være på udkig efter et nyt hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en temmelig overraskende vending af begivenhederne har FaZe Clan meddelt, at det har frigivet hele sit Valorant Game Changers-team.

Efter et temmelig glansløst sæt resultater, der har set holdet ikke komme i topturneringerne i Game Changers-scenen, har FaZe Clan besluttet at skille veje med Abdo "c4Lypso" Agha, Diane "di^" Tran, Madison "Maddie" Mann, Jennifer "refinnej" Le, Emma "sHMeaty" Choe og manager Robert "truo" Pham.

Om beslutningen udtalte FaZe Clan: "Vi kunne ikke være mere taknemmelige for din tid som repræsentant for FaZe Clan. Vi ved, at I alle har en lys fremtid foran jer, og vi ser frem til at heppe på jer gennem resten af jeres karriere!"

Indtil videre har der ikke været nogen omtale af, hvor nogen af holdet skal hen næste gang, og ligeledes hvad dette betyder for FaZes engagement i Game Changers-serien.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold