Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

FaZe Clan sikrer sig sejren i Six Sweden Major

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en række intense kampe er The Six Sweden Major, hvor der dystes i Rainbow Six: Siege, nu overstået. Finalen stod mellem Ninjas in Pyjamas og FaZe Clan, og udover æren stod der også en stor andel af turneringens samlede præmiepulje på $500.000 på spil.

De to brasilianske mandskaber endte op i en tæt duel, hvor FaZe triumferede på første map, inden Ninjas in Pyjamas svarede igen ved at vinde de to følgende. Presset var derfor stort, men det lykkedes alligevel FaZe at hive sejren hjem ved at vinde de to sidste runder.

Sejren indbragte FaZe $200,000 i præmiepenge og sikrede dem samtidigt en stor portion Six Invitational Points, hvilket var nok til at sikre holdet en plads i den kommende Major, der finder sted i februar.

FaZe Clans Jaime "cyb3r" Ramos vandt prisen som turneringens MVP, og han sikrede sig ligeledes hæderen som den bedste spiller i både kvartfinalerne og finalen.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold