Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Fejl i gemte spil i Mass Effect 2

PlayStation 3-ejere må starte forfra

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der ser ud til Bioware har haft lidt travlt med udviklingen af Mass Effect 2 til PlayStation 3. På det officielle forum vrimler det med folk, der først oplever at spillet hænger, og derefter at deres gemte spil skades permanent, og de derfor må starte forfra.

Tilsyneladende er det et sporadisk problem, da det ikke er alle spillere, der oplever det. Bioware meddeler at de undersøger problemet og arbejder på en løsning.

Mass Effect 2

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold