Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs 2

Fejlkode har givet mange Xbox One-spillere Watch Dogs 2 gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tusindvis af Xbox One-spillere har hentet et gratis eksemplar af Watch Dogs 2: Deluxe Edition i dag, da en indløsningskode, der kun skulle have virket én gang, kunne bruges uendeligt på Xbox Store.

Koden var blevet delt gennem forskellige sociale medier i dag, og er nu udløbet, men mange nåede tilsyneladende at aktivere koden på deres konto. Ser man på retningslinjerne for brug af Xbox Live, ser det dog ikke så godt ud for dem der nåede at aktivere spillet:

"attempts to illegitimately acquire or use redemption codes, sharing or distributing account credentials, fraudulent transferring of content licenses, using glitches for financial gain, or other attempts to defraud Microsoft or support agents" are strictly forbidden, and may lead to users' accounts being banned."

Forrige år var Fallout 4 ved en fejl gratis på Xbox Store, og der var mange der aktiverede spillet på deres konto. Spillet endte med at blive fjernet fra deres konto, da det tydeligvis var en slåfejl fra Microsoft's side, men ingen blev banned, og det samme kommer nok til at ske i denne sag.

Watch Dogs 2

Relaterede tekster

4
Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Steam udsalget er allerede begyndt idag og varer til og med den. 19 Februar. Selvom der ikke er gået lang tid siden den populære service havde sit store julesalg, er de...Indlæser mere indhold