Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Fem fantastiske screenshots fra Sea of Thieves: A Pirate's Life

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

vi havde måske set det komme, men det var alligevel en overraskelse under Microsoft's E3 pressekonference da man afslørede et samarbejde mellem Sea of Thieves og Pirates of The Caribbean i det kommende eventyr kaldet A Pirate's Life. Der var måske ikke verdens største mængde konkrete informationer, men vi fik en trailer der viste os Jack Sparrow og Davy Jones, og en forventet lancering 22 juni når sæson 3 starter.

Vi regner også med at se gameplay senere i dag under Xbox Games Showcase: Extended som vi naturligvis streamer her på siden kl. 19.

Og så er det altså ikke helt dårlig grafik for et tre år gammelt spil.

Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold