Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
F1 2017

Ferrari er de eneste der ikke deltager i årets F1 Esports Series

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Codemasters F1 2017 vil endnu en gang være spillet der benyttes til at afvikle Formula 1 Esports Series, den officielle eSportsturnering forbundet med den populære sport.

Det hele starter med Pro Draft, hvoraf en række af de bedste kørere skal dyste om at blive udtaget til ét af de store hold der deltager.

Turneringen afvikles både på PC, PS4 og Xbox One, og de tre hurtigste på hver platformen får en garanteret plads på ét af de følgende hold: Force India, Haas, McLaren, Mercedes, Red Bull, Renault, Toro Rosso, Sauber, og Williams. Som det står skrevet i overskriften deltager Ferrari ikke i år. De har udtalt at de ønsker at deltage fremadrettet, men det bliver ikke i år.

Kvalifikationerne begynder d. 13 april, og den ultimative præmie er på $200.000.

F1 2017

Relaterede tekster

2
Se Lando Norris teste F1 2017

Se Lando Norris teste F1 2017

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Den unge britiske Formel 1-kører Lando Norris er ikke bare kendt for sine mange sejr på trods af en ung alder, han er nemlig også meget glad for spil. For nylig har han...

0
Ny trailer til F1 2017

Ny trailer til F1 2017

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Codemasters og Koch Media har udgivet en ny trailer til F1 2017. Lee Mather, der er Creative Director på spillet, fortæller mere om valget af bilerne i spillet: "We know...Indlæser mere indhold