Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Assetto Corsa Competizione

Ferrari Esports Series vender tilbage i morgen

Den seks måneder lange sim-racing turnering vil blive spillet på Assetto Corsa Competizione.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ferrari har meddelt, at i morgen markerer begyndelsen på 2023 Ferrari Esports Series. Sæsonen, der starter med et lanceringsshow den 6. april, løber i seks måneder og vil se de bedste sim-racere i hele Europa konkurrere i Assetto Corsa Competizione om at blive kronet som Ferrari Esports Champion .

Morgendagens lanceringsshow vil se værterne Julia Hardy og Mike Channell opdatere fans om alle planerne for sæsonen, som fortsættes i juli, når den første batch af kvalifikationskampe finder sted den 20. juli. Denne første begivenhed vil blive efterfulgt af kvalifikation 2 og 3, der er sat til henholdsvis 24. august og 12. september.

Efter kvalifikationen kommer de regionale begivenheder, hvor Europas sidst er den 30. september, mens Nordamerikas vil være den 24. september og APAC's den 23. september.

Alt dette vil føre til de store finaler for sæsonen, som starter med et pre-show den 11. oktober, alt sammen før hovedbegivenheden den 12. oktober.

For dem, der leder efter yderligere Ferrari Esports Series-indhold at forkæle sig med, ankommer to unikke videoserier i løbet af sæsonen, hvor Ferrari 101-serien drejer sig om at hjælpe med at prikke sim-racere, mens Off The Grid-showet vil fokusere på sidste års vinder, Jonathan Riley.

Når lanceringsshowet finder sted i morgen, skal du sørge for at fange al handlingen på Ferrari Esports Twitch-kanalen.

Assetto Corsa Competizione

Relaterede teksterIndlæser mere indhold