Dansk
Gamereactor
lifestyle

Ferrari fortæller alt om sin nye 1,3 MW e-bygning

Anlægget vil blive brugt til at konstruere fremtidige Ferrari-biler, herunder virksomhedens første elbil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ferrari har kun syntes at være semi-interesseret i at udforske den elektriske revolution, der har set nogle bilgiganter helt droppe forbrændingsmotorer. Den italienske superbilproducent har planer om en ren elbil, men har stadig til hensigt at lave forbrændings- og hybridbiler, som alle vil blive bygget på en ny e-bygning, der er blevet afsløret nærmere.

I en pressemeddelelse bemærker Ferrari, at denne e-bygning vil tage to år at konstruere, og at når den er færdig, vil 300 arbejdere blive ansat på stedet og få til opgave at bruge de 1,3 MW strøm, der produceres af de 3.000 solpaneler på anlæggets tag til fremstilling af biler. Ferrari bemærker, at bygningen er indstillet til at være mere end -2,7 Kton CO2e effektiv sammenlignet med en almindelig ikke-elektrificeret bygning, og at det vil være næsten en nulenergibygning.

Ferrari oplyser også, at 100.000 kvadratmeter lokalt byområde vil blive ombygget til at huse e-bygningen, og at dette vil omfatte et redesign af vejinfrastrukturen, opførelsen af en 1,5 kilometer cykelsti og bedre forbindelser til den lokale by Maranello.

Ferrari fortæller alt om sin nye 1,3 MW e-bygning
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold