Dansk
Gamereactor
lifestyle

Ferraris næste bil er en frontmonteret V12-drevet to-personers skønhed

Og den kommer i en af to varianter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ferrari ved, hvordan man laver elegante superbiler på en måde, som få andre producenter kan konkurrere med. Gennem årtierne er den prancing hest blevet sportet på en hel skifer af ikoniske og smukke biler, herunder 250 GT California, 500 TRC, Testarossa, og endnu mere moderne kolleger som LaFerrari, Roma, 812 Superfast og mere. Nu søger en anden kandidat at slutte sig til disse rækker.

Kendt som 12Cilindri, er denne bil, som navnet antyder, et V12-drevet (12 cylindre) monster, der kommer i en af to varianter: en berlinetta og en edderkop. Bilen har en frontmonteret motor, der sparker ud 830 cv kraft, to sæder, en otte-trins DCT-gearkasse, firehjulsstyring og en række smarte elektroniske systemer, der sigter mod at forbedre turen yderligere, såsom ABS Evo og Side Slip Control 8.0.

12Cilindri ser ud til at blive endnu en Ferrari-klassiker, både indvendigt og udvendigt, men da bilen først lige blev afsløret i går, er det uklart, hvornår vi vil se den på vejene og ligeledes til hvilket prispunkt. En ting, vi kan være sikre på, er, at det ikke bliver billigt.

Ferraris næste bil er en frontmonteret V12-drevet to-personers skønhed
Ferrari
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold