Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Fiat betaler folk for at købe deres elbiler

Et nyt incitament på £ 3.000 tilbydes britiske købere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fiat søger at kickstarte Storbritanniens plateauing elbilmarked ved at tilbyde et incitament på £ 3.000 til alle i landet, der ønsker at købe enten en Fiat 500e eller en Fiat 500e Convertible.

Dette incitament kommer, da Storbritannien afsluttede sit incitamentsprogram for elbiler for omkring 12 måneder siden. Nu søger den italienske bilproducent igen at få den britiske regering om bord med et lignende incitamentsprogram, der bruges i mange europæiske lande, ved at vise, hvordan dette tilskud på £ 3.000 tilskynder til køb af elbiler.

"Der er ingen tvivl om, at regeringens Plug-in Car Grant med succes kickstartede Storbritanniens elbilrevolution - det støttede salget af næsten en halv million elbiler," sagde Damien Dally, administrerende direktør hos Fiat UK.

"Men med leveomkostningskrisen og stigende omkostninger ved elbiler kombineret med vores klimamål om nettonul mener vi, at der skal gøres mere for at tilskynde enkeltpersoner til at have råd til at skifte."

Dette er en annonce:

Opfordrer £ 3,000 dig til at købe en EV Fiat 500?

Fiat betaler folk for at købe deres elbiler
Fiat


Indlæser mere indhold