Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 11

FIFA 11-billeder

Sådan bliver Wii-udgaven

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er altid spændende at se billeder fra kommende Wii-udgaver af kendte licenser. Og her på redaktionen bliver der tit væddet om udgaven har fået et "party make-over", eller om udvikleren rent faktisk har forsøgt at udnytte Wii-hardwaren.

Det ser ganske lovende ud for FIFA 11, og udover de sædvanlige licenser, får Wii-udgaven en ekstra spil-mode, hvor man kan spille 5 mod 5 i "Hit The Streets". Her tages kampene til gyderne i alverdens storbyer, hvilket nok skal give lidt ekstra underholdning, når spillet udkommer til september.

FIFA 11
FIFA 11
FIFA 11
FIFA 11

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold