Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 11

FIFA 11-demo i denne uge

Og samspil med FIFA Superstars

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA meddeler at en demo af deres kommende FIFA 11 udkommer i denne uge, nærmere bestemt den 15. september, til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Til sidstnævnte kræves der i første omgang Guld-medlemskab, mens Sølv-medlemmer kan hente demoen fra den 23.

Demoen indeholder i alt seks hold: Chelsea, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen og Olympique Lyonnais. Real Madrids hjemmebane, Estadio Santiago Bernabeu, er også med.

Demoen kan i øvrigt integreres med Facebook-spillet FIFA Superstars, og spiller man dette, får man også adgang til Arsenal i demoen. Desuden kan man åbne for Emirates Stadium hvis man har samlet en "gold pack" af spillere i Superstars (hvad det så end betyder...)

FIFA 11

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold