Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 13

FIFA 13 ude nu på iOS

Spil på din iPad eller iPhone nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FIFA 13 nu er tilgængeligt til iPhone, iPad og iPod Touch til 42 kroner i form af en universal app (det vil sige køb én gang spil på alle formaterne).

Med 33 licenserede stadions, 30 ligaer og mere end 500 tilgængelige hold har FIFA 13 således fået en god start på mobilen. Flere forskellige spilvarianter - inklusive liga- og pokalturneringer og en manager-del er også inkluderet.

Fans kan nu for første gang på iOS kæmpe sig op ad ranglisterne og spille en kamp med deres Origin-venner (desværre ingen Gamecenter) i spillets online multiplayer-del, hvor de går på banen med superstjerner som Messi og Benzema i direkte duel mod deres konkurrenter i den store FIFA-onlineverden. Du vil endda kunne uploade dine stolteste øjeblikke direkte til Youtube.

Om FIFA 13 bliver en seriøst udfordrer for First Touch Soccer på mobilen, må tiden vise, men vores førstehåndsindtryk er positivt.

FIFA 13
FIFA 13

Relaterede tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Jonas har spændt de virtuelle snørrer og indtaget grønsværen i dette års udgave af FIFA, der fortsætter seriens successtime.Indlæser mere indhold