Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 15

FIFA 15: Se over 60 af de bedste mål i 2015

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ka' du li' fo'bold? Godt! Det kan de som spiller FIFA 15 helt sikkert også, og spillerne er blevet rigtigt gode til det. Nogle af de allerbedste indsender deres bedste mål til EA, så de kan vise sig frem på EA's officielle YouTube kanal.

Hver uge sammenklipper EA så de bedste af de bedste, og det bliver til en lille video med 7-8 mål. Vi har her samlet højdepunkterne fra de sidste 9 uger, hvilket vil sige du kan fornøje dig med over 60 fantastiske mål.

Nogle af dem er lidt urealistisk, men det er stadig en fornøjelse at se på. Hvilket mål er din favorit? Tror du du kan gøre det bedre, eller vil du bare vise hvor næsten-lige-så-god du er, så kan du dele det med Gamereactors community ved at bruge Gamereactor User TV's gameplay upload feature.

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ

Hvis du vil vise dit eget personlig bedste mål til EA, skal du bare udfylde denne blanket.

FIFA 15

Relaterede tekster

FIFA 15Score

FIFA 15

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Bryder årets FIFA endeligt med den lidt stillestående stime, serien har været i, eller er det mere af det, vi allerede kender?

1
FIFA 15 nu gratis på EA Access

FIFA 15 nu gratis på EA Access

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA...

1
Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

NYHED. Skrevet af Lee West

Bobby Moore er den nyeste fodboldlegende, der tilføjes FIFA 15 FUT Legends-delen. More som tog det engelske fodboldhold til podiet som verdensmestre i 1966 døde af kræft...Indlæser mere indhold