Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

FIFA 23 får fuld cross-play

PC-versionen er desuden rykket op i Superligaen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fremover bliver det muligt for venner på PC, Xbox Series X og PlayStation 5 at kunne duellere mod hinanden i FIFA. Det har EA offentliggjort i forbindelse med præsentationen af FIFA 23, som bliver det første spil til at understøtte denne funktion.

I samme ombæring er det også blevet bekræftet, at PC-versionen rykker op fra 1. division til Superligaen. Sidste år var PC-versionen af FIFA baseret på udgaven til Xbox One og PS4, men i år kan PC-spillere også nyde godt af de allernyeste funktioner.

Cross-play foregår mellem følgende platforme:


 • Pulje 1: PlayStation 5, Xbox Series X, PC og Google Stadia

 • Pulje 2: PlayStation 4 og Xbox One

 • Pulje 3: Nintendo Switch

Transfermarkedet i Ultimate Team kommer også til at blive delt mellem platformene, hvilket vil gøre det nemmere at finde lige præcis den spiller, man har brug for, til en god pris. Her er fordelingen mellem platformene dog en smule anderledes:

 • Pulje 1: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Google Stadia

 • Pulje 2: PC

 • Pulje 3: Nintendo Switch
 • At der ikke er nogen, som vil lege med Nintendo Switch, skyldes, at spillet her går under titlen FIFA 23: Legacy Edition. Der bliver derfor tale om en stort set identisk oplevelse med de foregående spil på platformen, dog med opdaterede spillere, trøjer og tilføjelsen af kvindefodboldligaer.

  FIFA 23

  Relaterede tekster

  2
  FIFA 23Score

  FIFA 23

  ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

  Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?  Indlæser mere indhold