Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

FIFA 23 udkommer til september - VM for mænd og kvinder tilføjes senere

Det omstridte VM i Qatar bliver en del af FIFA 23.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har officielt præsenteret det kommende FIFA 23, der bliver det sidste spil i serien, som bærer FIFA-navnet. Det skyldes, at EA og fodboldforbundet FIFA ikke kunne blive enige om en ny rettighedsaftale.

Selvom skilsmissen står lige for døren, så har EA tilsyneladende tænkt sig at få det maksimale ud af den resterende aftale. I forbindelse med præsentationen af FIFA 23 har de nemlig meddelt, at spillet vil inkludere FIFA World Cup for både mænd og kvinder.

FIFA 23 udkommer den 30. september til Xbox Series X, PS5, Google Stadia og PC. Spillet kommer også til PS4, Xbox One og Nintendo Switch dog i begrænsede versioner med mindre indhold.

Du vil dog ikke være i stand til at spille de officielle VM-slutrunder fra denne dato, da både FIFA World Cup Qatar 2022 og FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023 først gøres tilgængelige via gratis opdateringer på et senere tidspunkt - sandsynligvis et par uger før de respektive turneringer finder sted.

Blandt de nye tilføjelser i FIFA 23 bliver muligheden for at spille i kvindelige ligaer (læs mere her) samt fuld understøttelse af cross-play (læs mere her).

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold