Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 16

FIFA Match of the Week - La Liga-afgørelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I denne weekend bliver årets La Liga afgjort. Både Real Madrid og Barcelona spiller, og vindertitlen går til det hold, der vinder. Hvis begge hold dog skulle gå hen og vinde over deres modstandere, vil det blive Barcelona, der kan kalde sig for denne sæsons La Liga-mestre. Real Madrid løber altså på banen med fingrene krydsede, og bare for at få ventetiden til at føles endnu længere, har vi simuleret begge kampe i FIFA 16 og lavet en lille samling med højdepunkterne, som du kan se.

Vi vil selvfølgelig fortsætte traditionen med vores FIFA-simulationer, hvor du får chancen for at vinde et sæt JBL højttalere. Alt du skal gøre er at optage en playthrough af den samme kamp og uploade det til vores UserTV kanal og sende os et link i kommentarerne.

HQ
FIFA 16

Relaterede tekster

FIFA 16Score

FIFA 16

ANMELDELSE. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Efter sidste års skuffelse, vender FIFA tilbage i god form

0
Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges Match of the Week er et stort europæisk opgør imellem Paris' fineste imod selveste Arsenal. Der trækker op til et godt gammeldags opgør imellem franskmænd og...Indlæser mere indhold