Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 12

FIFA og EA på tv - se med snart!

National Geographic Channel leverer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Produceren Kay Hill fra National Geographic er selv en passioneret FIFA-fan.

Men da hun stod i EA Sports storslåede hovedkvarter nær Vancouver i Canada, var hendes første indtryk overvældelse.

- Jeg tænkte 'wow'. Det her er et fuldstændig fantastisk sted, der emmer af fodbold, siger Kay Hill.
- Til enhver tid vil jeg flytte mit kontor derhen.

Sammen med et filmhold fra National Geographic har hun besøgt det 20.000 kvadratmeter store kompleks i Vancouver for at lave en dokumentarfilmen "Megafabrikker: EA Sports FIFA 12", der bliver vist 23. februar på National Geographic.

FIFA 12FIFA 12

Udover et utal af mødelokaler, kontorer, et lokale fyldt med spillemaskiner, er der også en kæmpe fodboldbane og en 1300 kvadratmeter stort motion capture-studie. Her knokler i hundredevis af kreative mennsker hver dag for at udvikle nye tiltag i spillet, der efter hver FIFA-udgivelse skal finde på nyt til næste års spil.

- Det mest interessante i historien er menneskerne. Der er så mange kreative mennesker, der hver især er enormt vigtige brikker, og det tror jeg, seerne vil fornemme i dokumentaren, siger hun.

En af personerne, Kay Hill taler om, er Santiago Jaramillo. Han er gameplay producer på FIFA-spillene, og var henrykt over, at National Geographic ville besøge holdet hos EA.

- Jeg har altid holdt meget af National Geographic, så jeg blev meget begejstret over, at de ville komme og se og videreformidle, hvordan vi laver vores spil, siger han og tilføjer - efter at have set en forpremiere på dokumentaren, at han er overrasket over, hvor meget i dybden tv-holdet når at komme med alle facetter i tilblivelsen i spillet.

FIFA 12

Megafabrikker - EA Sport: FIFA 12 vises torsdag den 23. Februar kl. 22.30

Tænder du for National Geographic Channel den 23. klokken 22.30 vil du kunne se alt lige fra tankerne omkring de nye tiltag i FIFA 12, hvordan holdet har lavet FIFA Street. Og du kommer med ind i studiet hos Alan Smith. Den efterhånden legendariske Alan Smith viser dig, hvordan kommentatorerne arbejder med spillet.

- Vi har forsøgt at lave programmet, så det både er for ikke-fodboldinteresserede, der får et indblik i arbejdsprocessen, men også for folk, der er inkarnerede FIFA-fans, siger Kay Hill, der håber, at dokumentaren på National Geographic vil vise, at spillet er meget mere end en skive, man putter i sin computer eller konsol.

FIFA 12FIFA 12

Vi har tidligere besøgt EA i Vancouver, det kan du læse om ved at klikke her.

Relaterede tekster

2
FIFA 12: UEFA Euro 2012Score

FIFA 12: UEFA Euro 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Christofer Olsson - GR SE

Som opvarmning til årets store fodboldfest har EA Sports valgt at udgive sit mesterskabsspil som DLC-udvidelse. Vi fælder dom over det nye tiltag.

1
FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi har givet Nintendo 3DS-versionen af FIFA 12 en tur gennem testmaskinen, og er overrasket over hvor mange kræfter EA har lagt i spillet. Læs anmeldelsen her...Indlæser mere indhold