Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA Street

FIFA Street-demo ude nu

På Xbox Live i dag, PSN i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den kommende genstart af FIFA Street-serien lander om lidt over to uger, men en demo af spillet har fundet vej til Xbox Live. Altså kan du give spillet en prøvetur allerede i dag, hvis du vel og mærke har Guld-abonnement.

PlayStation 3-folket kan se frem til kaste sig over demoen i morgen, når den ankommer på PSN i forbindelse med den ugentlige opdatering.

Mens du venter på at den 1,89 GB store demo bliver hentet, kan du passende give vores grundige preview af spillet et kig.

FIFA Street

Relaterede tekster

8
FIFA StreetScore

FIFA Street

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

FIFA-serien siger midlertidigt farvel til grønsværen og goddag til gadens hårde asfalt. Vi satte Jonas til at prøve kræfter med FIFA Street. Læs anmeldelsen her.

FIFA Street

FIFA Street

PREVIEW. Skrevet af Jonas Damholt

Om få uger udkommer nyeste bud på et spil i FIFA Street-serien. Jonas Damholt har spillet en bunke kampe og fortæller om oplevelsen.Indlæser mere indhold