Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 14

FIFA Ultimate Team fejrer fødselsdag med gale tal

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dag fylder FIFA Ultimate Team fem år. I FUT kan gamerne sikre sig de spillere, de har brug for til at skabe unikke fodboldhold, der passer til enhver spillestil. Fans kan både købe og sælge spillere på transfermarkedet ved hjælp af virtuelle FUT-mønter og derefter justere på deres hold, taktikker og formationer. Og den mulighed er de åbenbart glade for.

EA har udsendt en række statistikker i forbindelse med fødselsdagen, og det er ganske imponerende hvor mange handler, der finder sted. Se med lige her:

Ikke mindre end 64% af alle FIFA-brugere spiller FUT.

Der er allerede blevet gennemført 1,46 milliarder spillerhandler i FUT i FIFA 14 siden september, 2013.

Der gennemføres hele 13 millioner spillerhandler om dagen i FIFA 14 Ultimate Team. Det svarer til cirka 542.000 handler i timen. Det er 42 gange flere handler end fodboldens verdensforbund FIFA registrerede i virkeligheden i hele 2013.

Der er foreløbigt blevet spillet 725 millioner kampe i FUT som del af FIFA 14 Ultimate Team.

FIFA 13 Ultimate Team havde over 11,2 millioner spillere, og FIFA 14 Ultimate Team er i øjeblikket godt på vej til at overgå dette tal.

Tillykke!

FIFA 14

Relaterede tekster

FIFA 14Score

FIFA 14

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

EA har gjort et stort nummer ud af den nye spilmotor og den nye teknik bag next gen-udgaverne af FIFA 14. Jonas vurderer om de holder hvad de lover.

FIFA 14Score

FIFA 14

ANMELDELSE. Skrevet af Morten Bækkelund

Årets fodboldsæson starter på de nuværende konsoller, inden den tager springet til next-gen. Vi har gransket FIFA 14.

0
Esportsspecial: FIFA

Esportsspecial: FIFA

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

FIFA er helt unikt i esportssammenhæng. Ikke kun fordi det er det eneste spil, der simulerer en "rigtig" sport, men fordi FIFA er mere end bare et navn. Samme FIFA, der...

6
PSN-special: EA's tilbud

PSN-special: EA's tilbud

NYHED. Skrevet af Lee West

Det behøver selvfølgelig ikke kun at handle om de små spilperler på PSN. De fleste store udviklere er naturligvis også parate med digitale udgaver af deres største titler...

2
Spil FIFA, mød stjernerne og tag til søs

Spil FIFA, mød stjernerne og tag til søs

NYHED. Skrevet af Lee West

Spil- og fodboldentusiaster mødes på turen mellem København og Oslo i august, om ikke andet hvis det står til EA og DFDS. Når Oslobåden lægger fra kaj i København den...

8
Verdens bedste FIFA-spiller

Verdens bedste FIFA-spiller

ARTIKEL. Skrevet af Lee West

Den 18-årige August Rosenmeier har taget verden med storm. Lee tog en snak med verdensmesteren i FIFA.

Danmark har fået verdensmester i fodbold

Danmark har fået verdensmester i fodbold

NYHED. Skrevet af Lee West

EA har med FIFA nu afsluttet deres elektronisk udgave af verdensmesterskabet i FIFA. Modsat den virkelige af slagsen, så blev vinderen Danmark. Således slog danske...Indlæser mere indhold