Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 13

FIFA Ultimate Team nu til iOS

EA udvider mobilspillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FIFA Ultimate Team - en af de mest populære spilvarianter fra FIFA 13 til HD-konsollerne - er nu for første gang også tilgængelig til iOS via App Store som gratis spiludvidelse for alle ejere af FIFA 13 til iOS. FIFA Ultimate Team til iOS fungerer som en separat spiloplevelse i forhold til FIFA Ultimate Team til HD-konsoller og PC.

I FIFA Ultimate Team kan man opbygge sit eget hold med verdens bedste fodboldspillere ved at optjene, købe, bytte og byde på de eftertragtede spillere sammen med andre Ultimate Team-brugere over hele verden, ligesom man kan vælge både spillestil, formationer og spilledragter. På den måde kan man skabe og strategisk sammensætte sine hold i forsøget på at optimere både holdkemi og -vurdering, man kan styre flere hold samtidig og teste deres færdigheder på den digitale grønsvær i single-player-turneringer, som opdateres ugentligt.

Man kan også teste sit holds evner mod nogle af verdens stærkeste klubber i den løbende strøm af "Team of the Week"-udfordringer. Ved at vinde kampe og turneringer kan fans optjene virtuelle mønter, der kan bruges til at købe nye spillere og forskellige former for udstyr, som kan bruges til løbende at forstærke drømmeholdene.

Aner du ikke om FIFA 13 er godt til iOS, kan du passende læse Jonas' vurdering af mobilspillet ved at klikke her.

FIFA 13

Relaterede tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Jonas har spændt de virtuelle snørrer og indtaget grønsværen i dette års udgave af FIFA, der fortsætter seriens successtime.Indlæser mere indhold