Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy IX

Final Fantasy IX-designer ville elske at fortsætte historien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gennem tiden har Square Enix udgivet et hav af installationer i Final Fantasy-franchisen, hvoraf nogle har ramt mere plet end andre. Èn af titlerne, som fanskaren særligt kom til at elske, er Final Fantasy IX, og i år er det faktisk 20 år, siden spillet udkom på den første PlayStation.

I den anledning tog RPG Site en snak med spillets designer Toshiyuki Itahana, og her åbnede Itahana faktisk op for en potentiel fortsættelse af spillets historie, hvis lejligheden byder sig:

"Final Fantasy 9 is loved by the fans, but it's also very loved by us, the development team. I would be delighted if, respecting the wishes of the original development team, there could one day be the opportunity to continue the story, which meant so much to all of us."

Nu hvor Square Enix har gang i Final Fantasy VII: Remake (og måske også Final Fantasy XVI?), så bliver en fortsættelse af det niende spil i serien nok ikke aktuelt lige foreløbig. Men det er da interessant, at udviklerne bag spillet tilsyneladende har drøftet tanken.

Final Fantasy IX

Relaterede tekster

8
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet af Nick Price

Square har med det sidste FF-spil til PSone præsteret en værdig afslutning, i et brag af blændende flot grafik og fængende dybt gameplay.Indlæser mere indhold