Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy Pixel Remaster
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Final Fantasy Pixel Remaster retter op på de tidligere remasters af de originale Final Fantasy-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De seks originale Final Fantasy-spil, der udkom til Nintendos konsoller i slutningen af 80'erne og starten af 90'erne, ændrede for altid JRPG-genren. Det var blandt andet her, at det store fokus på karakterdrevne plots og lange mellemsekvenser løbende blev introduceret, og nu kan du snart genopleve de skelsættende spil.

På Square Enix Presents til E3 blev det offentliggjort, at Final Fantasy I-VI bliver tilgængelige som separate downloads til PC, Android og iOS. Spillene er i forvejen tilgængelige til disse platforme (og er ikke helt billige skal det siges), men i denne omgang bliver der ifølge Square Enix tale om en "pixel-perfect makeover."

Det skal nok forstås på den måde, at man bevarer det pixelerede look fra originalerne, samtidigt med at man forbedrer spillets opløsning. De nuværende remasters til telefon og PC af de klassiske Final Fantasy ser da bestemt heller ikke særligt pæne ud, da den smukke pixel-art fra originalen er blevet afløst af mere afrundende sprites, der slet ikke er lige så charmerende.

Du kan se traileren til Final Fantasy Pixel Remaster-serien herunder.

HQ
Final Fantasy Pixel Remaster

Relaterede teksterIndlæser mere indhold