Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth får ny actionfyldt trailer og udkommer i februar 2024

Desuden er rygtet blevet bekræftet: Den fysiske version af spillet består af to disks.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens vi har ventet et stykke tid på at høre mere om Final Fantasy VII: Rebirth, er Square Enix endelig ved at gøre sig klar til at lægge spillet i hænderne på spillerne, da titlen netop var det vigtigste og afsluttende projekt i gårdsdagens sene State of Play-udsendelse.

Under fremvisningen fik vi masser af gameplay at se, som gav os glimt af spillets forskellige blændende områder og diverse traversal-muligheder, man som spiller vil have til rådighed. Naturligvis fik vi også mere information om, hvor FFVII-historien vil føre Cloud, Barret, Tifa, Aerith, Red XIII og resten af holdet hen, og hvordan Sephiroth vil spille en mere betydningsfuld rolle i dette kapitels narrativ.

Højdepunktet ved traileren kom dog til allersidst, hvor det blev afsløret, at Final Fantasy VII: Rebirth udkommer den 29. februar 2024, og at den fysiske version, som rygtet, vil bestå af to disks.

Hvis du ligesom os ikke kan vente på spillet, bør du ikke gå glip af nedenstående trailer.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold