Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth vil tilbyde over 100 timers gameplay

Og vil cirka tage os til midtpunktet i det originale spils historie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Genskabelsen af Final Fantasy VII lader til at være en af de mest ambitiøse genfortællinger af en spilhistorie nogensinde. Nu, hvor vi nærmer os udgivelsen af anden del til februar i form af Final Fantasy VII: Rebirth, har spillets creative director givet os nogle flere oplysninger om spillet.

Tetsuya Nomura har sammen med producer Yoshinori Kitase og instruktør Naoki Hamaguchi kommet med en serie af udtalelser på X, der afslører, at spillet vil byde på mere end 100 timers gameplay, vil tage os uden for Midgar (surprise) med masser af områder at udforske uden for byen, og vil slutte omtrent ved det oprindelig spils midtpunkt.

Det lader til, at mange Final Fantasy-fans er gået i fuld hype-mode efter traileren, der lukkede og slukkede sidste State of Play-udsendelse. Glæder du dig også til spillets udgivelse i februar?

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold