Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV får Monster Hunter: World-indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn er fortsat en gigantisk MMORPG, og med millioner af faste spillere, så er det ikke mærkeligt at Square Enix ønsker at indgå nye samarbejder med stærke partnere om nyt indhold i spillet.

Under deres E3-udsendelse kunne de på overraskende vis afsløre, at de har indgået i et samarbejde med Capcom om at introducere Monster Hunter: World-indhold til spillet.

Det ankommer i løbet af sommeren, men præcis hvordan det ser ud vides ikke. Traileren lader til at foreslå at indholdet tilføjes sammen med den kommende opdatering 4.3 kaldet Under the Moonlight. Du kan se traileren herunder.

HQ
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterede tekster

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Efter bogstaveligt talt at have boet i Eorzea de seneste uger, har Jonas Mäki endelig bestemt sig for hvilken karakter, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn skal have. Læs vores anmeldelse af et af tidenes dyreste spil.Indlæser mere indhold