Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV kommer efter al sandsynlighed til PlayStation 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Opdatering: I en rettelse sendt til Gamereactor og andre medier, står der følgende:

"While not a confirmation, Yoshida-san expressed a hope that FINAL FANTASY XIV Online may one day appear on the next generation of Sony console."

Vi efterlader den originale historie herunder.

Final Fantasy XIV blev relanceret som A Realm Reborn efter en katastrofal første runde, men siden da har Square Enix formået at etableret deres MMORPG som et af de mest populære på markedet. Men en stor del af publikummet er på PlayStation 4, så hvad sker der når PS5 lanceres? Jamen spillet rejser da naturligvis med.

Som WCCFTech skriver har Naoki Yoshida afsløret under en XIV-fanfest i London, at spillet faktisk kommer til PlayStation 5, og at arbejdet allerede er gået i gang.

Det skyldes primært, at spillet faktisk lige nu har flere aktive spillere end nogensinde før, og ulig andre lignende spil er antallet af spillere bare vokset støt med årene.

PS5 er naturligvis bagudkompatibel til en hvis grænse, men det lader til at det Yoshida har afsløret er en dedikeret version.

Final Fantasy XIV

Relaterede teksterIndlæser mere indhold