Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV kunne komme til Switch og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Historien om Final Fantasy XIV, og hvordan det i sidste ende gik hen og blev Final Fantasy XIV: A Realm Reborn er fortsat en fascinerende en, og spillet nyder du godt af flere millioner spillere på PC og PlayStation 4. Men, Square Enix er slet ikke færdige med spillet, for de har yderligere to års indhold planlagt, og de er sågar i samtale med både Microsoft og Nintendo om at bringe spillet til Xbox One og Switch.

For nylig talte spillets producer, Naoki Yoshida, med Eurogamer, og her bekræftede han at de snakker med både Microsoft og Nintendo, og at disse samtaler er "positive".

"I'd love to play with many people globally, and we've been talking to those platforms about getting it on their hardware. Positive discussion is ongoing. It's not as if we're not doing anything - we are actually talking to them, and the platform holders are showing their attitude in a more positive way."

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterede tekster

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Efter bogstaveligt talt at have boet i Eorzea de seneste uger, har Jonas Mäki endelig bestemt sig for hvilken karakter, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn skal have. Læs vores anmeldelse af et af tidenes dyreste spil.Indlæser mere indhold