Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV passerer 22 millioner registrerede brugere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der går ikke længe før Final Fantasy XIV's næste store patch og udvidelsen Endwalker rammer, og Square Enix er ved at gøre klar til dette med den kommende åbne PS5 beta, og har desuden afsløret indholdet i den kommende patch 5.5 "Death Unto Dawn - Part 1". Det ser lyst ud for fremtiden for MMORPG'en og Square har for lægge kirsebæret på toppen i en ny pressemeddelelse afsløret af spillet har rundet 22 millioner registrerede brugere. De 22 millioner kontoer er registreret fra overalt i verden, men inkluderer dog også de kontoer fra 'free trials'-spillere.

Det virker heller ikke til at Final Fantasy XIV har nogen intentioner om at sænke tempoet, og udviklerne har udtalt, at de i hvert fald vil blive ved med at udgive nyt indhold til spillet i 5 år endnu. Der er masser af god grund til at hoppe tilbage i Final Fantasy universet, og Patch 5.5 tilføjer blandt andet nye Main Scenario missioner og et nyt YoRHa: Dark Apocalypse Raid.

Den kommende Patch og PS5's åbne beta går live d. 13 april, og forhåbentlig går der ikke lang tid fra Beta til det fulde PS5 spil bliver udgivet. Den næste store udvidelse Endwalker rammer et tidspunkt i maj, og vi skal opdatere siden med alt nyt om Final Fantasy XIV så snart vi ved mere konkret.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterede tekster

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Efter bogstaveligt talt at have boet i Eorzea de seneste uger, har Jonas Mäki endelig bestemt sig for hvilken karakter, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn skal have. Læs vores anmeldelse af et af tidenes dyreste spil.Indlæser mere indhold