Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV sætter ny spillerrekord på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste online rollespil fungerer lidt som en rutsjebane i Rollercoaster Tycoon. Spillertallet starter med at stige stødt og roligt, så rammer det kortvarigt et plateau, og herefter går det ned af med dundrende fart, indtil supporten pludselig stopper...

Men sådan er det heldigvis langt fra gået for Final Fantasy XIV. Efter en katastrofal lancering tilbage i 2010, blev spillet reddet af den glimrende reboot A Realm Reborn, og siden da har spillet vist sig at være ganske langtidsholdbart. I denne uge slog spillet endda sin hidtidige spillerrekord på Steam.

Det fremgår af Steam Charts, der noterer, at et rekordhøjt nummer af 47.538 samtidige spillere blev opnået i søndags. Square Enix har puttet lidt ekstra i marketingsbudgettet op til lanceringen af Final Fantasy XIV: Endwalker til november, så der går næppe lang tid, inden at denne rekord bliver slået igen.

Et andet MMORPG med omtrent ti år på bagen Star Wars: The Old Republic får også inden længe en ny udvidelse, har udvikleren Bioware netop meddelt.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterede tekster

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Efter bogstaveligt talt at have boet i Eorzea de seneste uger, har Jonas Mäki endelig bestemt sig for hvilken karakter, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn skal have. Læs vores anmeldelse af et af tidenes dyreste spil.Indlæser mere indhold