Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI beskrives som en "one-off" og der er derfor ingen DLC planlagt

Spillet fortæller en hel og komplet historie fra start af.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Final Fantasy XV høstede flotte anmeldelser, men skulle notorisk bruge et hav af udvidelser for at fortælle en komplet historie. Sådan kommer det ikke til at forholde sig med det kommende Final Fantasy XVI, for her startes og afsluttes historien helt. Derfor er der heller ingen DLC planlagt - overhovedet.

I et interview med Game Informer fortæller producer Naoki Yoshida, at de ønskede at gøre det lidt anderledes denne gang:

"It's a one-off game. We're asking players to pay the full price for this experience, and so we want an experience that's going to equal the amount of money that players are going to be paying, and we want them to have satisfaction equal to what they paid or even more than that,"

Naturligvis siger Yoshida, at hvis fans ender med at bede om mere indhold, så vil de overveje det, men lige nu er der altså ingen planer.

Final Fantasy XVI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold