Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Firewatch bliver til en spillefilm

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Historien var en af hovedgrundene til at vi godt kunne lide Campo Santos Firewatch, og vi ville gerne have set mere. Det kommer vi nu også til, bare ikke i form af en efterfølger til spillet.

The Hollywood Reporter har nemlig lært, at udvikleren har indgået et samarbejde med Good Universe om at lave nye spil og film, og deres første projekt er en filmatisering af Firewatch.

Sean Vanaman, en af stifterne af Campo Santo, havde følgende at sige om aftalen:

"When we met Good Universe we were floored by how they recognize, cultivate and produce incredible stories. It's rare you meet another group that shares so many of your values and makes the process of creating things even more exciting. We can't wait to see what we make together."

Der er endnu ingen detaljer om en udgivelsesdato eller involverede skuespillere. Hvem synes du bør spille Henry og Delilah?

Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold