Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Firewatch kommer til Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Firewatch er et fantastisk spil, men indtil videre har det kun været PC- og PlayStation 4-ejere. Nu har udvikleren Campo Santo dog afsløret, at spillet ankommer på Xbox One d. 21 september.

Men spillet ankommer i en lidt anden form, for spillet gør debut på Microsofts konsol sammen med en stor opdatering, der ikke bare fikser en række tekniske fejl, men tilføjer også nye modes til spillet.

Den første del tilføjer et konstant kommentarspor til spillet fra udvikleren, og den anden er "Free Roam Mode", der gør at du frit kan udforske skoven, og desuden finde nye hemmeligheder.

Afslutningsvis har vi fået en ny trailer.

HQ
Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold