Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Trials HD

Flere baner i Trials HD-DLC

Helt nøjagtig 40 styks

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har i dag udsendt en ny DLC-pakke til Trials HD, der tilføjer 40 nye baner til det vanedannende motorcykel-puzzle-spil. Blandt de nye baner er de ti bedste brugerskabte indslag fra Big Thrills-konkurrencen.

Big Thrills er også navnet på pakken, der desuden tilføjer tre nye achievements til en samlet værdi af 50 Gamerscore-point, hvis man går op i den slags.

Big Thrills koster 400 Microsoft Point, eller omkring 36 kroner. Trials HD har solgt over 1 million eksemplarer, og er tidligere blevet kåret som det bedste spil på Xbox Live.

Trials HD

Relaterede tekster

4
Trials HDScore

Trials HD

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Steinholz

Trials HD handler om færdigheder. Om den følelse man får når man ligger højest på highscore-listen og om den kontrol man skal have i fingerspidserne for at komme derop. Hvis man ikke har overtaget førstepladsen så forsøger man igen og igen.Indlæser mere indhold