Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Flere Fast and Furious spinoffs er på vej

Hvis du har mod på mere, så er der meget mere på vej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det som folkene bag Fast and Furious-serien kalder "slutningen" på serien kommer til at vare noget der ligner tre film, hvor Fast X er begyndelsen. Men det er ikke alt, for der er flere spin-offs på vej i stil med Hobbs & Shaw.

Variety kan bekræfte at der er flere spin-offs under udvikling i skrivende stund. Mere specifikt har Vin Diesel selv, der agere en slags leder for Fast-universet, sagt dette:

"I started developing the female spinoff...in 2017 with other spinoffs, and the sooner I deliver the finale, the sooner I can launch all the spinoffs."

Det lader til at disse spin-offs kommer efter at Fast-serien er blevet afsluttet, en afslutning som tilsyneladende vil bestå af tre dele, så der kan være en række år til at de går i produktion. I forhold til det "female spinoff" Diesel taler om, så har Michelle Rodriguez slået fast at hun ikke ved om hun har lyst til at fortsætte som karakteren.

"You pass the baton on. You take the back seat. You go passenger side. When it comes the next generation, you have to. It's the only way to let them define the future."

Flere Fast and Furious spinoffs er på vej


Indlæser mere indhold