Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
SteamWorld Dig 2

Flere nye SteamWorld-titler er under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Svenske Image & Form er i øjeblikket beskæftiget med at udvikle spillet the Dunk, der udkommer senere på året til Xbox og PC. Men det betyder dog ikke, at de helt har glemt deres Steamworks-serie, der blandt andet tæller SteamWorld Dig og SteamWorld Heist. Tværtimod!

"Howdy! We're thrilled to share that several new SteamWorld games are in the making!" skriver udvikleren på deres officielle Twitter-konto, hvilket må siges at være storartet nyt for seriens fans.

SteamWorld-serien havde en ydmyg begyndelse med spillet SteamWorld Tower Defense, der udkom eksklusivt til Nintendo DSi's onlinebutik, inden at man ramte en gylden åre med SteamWorld Dig, der siden lanceringen til Nintendo 3DS i 2013 er blevet konverteret til en lang række systemer - senest Stadia i 2020.

Det seneste spil i serien er SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, der udkom i 2019 til PC og Nintendo Switch.

SteamWorld Dig 2

Relaterede tekster

1
SteamWorld Dig 2 har fået ny trailer

SteamWorld Dig 2 har fået ny trailer

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Indie-spillet SteamWorld Dig 2 udkom igår til Switch, og i den anledning har udvikleren Image & Form publiceret en ny trailer for spillet. Traileren viser hvordan det...Indlæser mere indhold