Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Forbidden West

Flere peger på et LEGO Horizon-spil under udvikling

Det bliver angiveligt "ligesom Horizon Forbidden West, bare i LEGO".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

LEGO-spil er kendt for at både parodiere og ære store licenser, og det kan være at turen er kommet til en meget kendt PlayStation-licens, nemlig Guerrillas Horizon. Ja, det ville være første gang at LEGO-spillene fokuserer på en anden spillicens i stedet for store popkulturelle størrelser som Jurassic, Indiana Jones og Star Wars.

Tom Henderson, samt en række andre etablerede stemme i branchen, påstår dette LEGO Horizon-spil er på vej, og særligt Henderson er kommet det lidt nærmere i en artikel hos Insider Gaming.

Angiveligt er det "ligesom Horizon Forbidden West men med et LEGO twist", som fortæller os at der er tale om en stor åben verden og en LEGO-version af seriens faste gameplay-formel. Sjovt nok bliver det også beskrevet som havende "realistic graphics", men hvordan det hænger sammen vides ikke.

Desuden vides det ikke hvordan det hænger sammen med Guerrillas eget live service Horizon-spil, der tidligere lækkede og dengang også havde tegneserieagtig grafik. Er disse to spil det samme? Og er det TT Games eller Guerrilla selv der leverer det.

Henderson noterer at en PlayStation Showcase inden længe kunne byde på en konkret afsløring.

Horizon Forbidden West

Relaterede teksterIndlæser mere indhold