Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Flere screens fra Factions

Guild Wars udvides mod øst

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis du ikke allerede har læst Nicolas Elmøes artikel om det kommende Guild Wars Factions, så har du stadig muligheden for det. Artiklen ligger i rotation på forsiden med en række eksklusive screenshots fra spillet og indeholder informationer om bl.a. de to nye klasser og den stemning som spillet spreder.

HQ

Har du allerede gjort det, så er det disse mange screenshots du skal kigge nærmere på. Guild Wars Factions er et selvstændigt spil der ikke kræver at du har originalen og det er på gaden d. 28. april.

Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold