Dansk
Gamereactor
nyheder
The Day Before

Flere udviklere fra holdet bag The Day Before står nu frem

Åbenbart har det ikke været særligt sjovt at arbejde under brødrene Eduard og Aisen Gotovtsev.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Day Before kom på kometkurs, men brændte spektakulært op i atmosfæren bare få dage efter den kontroversielle lancering. Siden da har et hav af journalister forsøgt at grave i historien bag den mildest talt bizarre udvikling, og de endnu mere bizarre folk bag, brødrene Eduard og Aisen Gotovtsev, der angiveligt er løbet med flere millioner.

To tyske medier, GameStar og Game Two, har snakket med 16 tidligere ansatte hos Fntastic, der alle beretter om en undertrykkende atmosfære, som blev domineret af Gotovtsev-brødrenes konstant omskiftelige holdninger til hvordan spillet skulle se ud.

Angiveligt var der på et tidspunkt tre interne builds af The Day Before, som alle var komplet forskellige, og åbenbart blev alting hele tiden ændret i takt med at brødrende så andre spilmekanikker opnå succes, og dem ville de så gerne se spejlet i deres spil.

Gotovtsev-brødrene benyttede sig åbenbart også at fyringer som et slags motivationsværktøj, og ydermere var der også kutyme for at udstede bøder for hvad de anså som et dårligt stykke arbejde. Blandt andet skulle de have givet en bøde på $1930 til en ansat for at have leveret "low quality voice recordings".

De ansatte blev udsat for arbejdsuger på 16 timer dagligt, seks dage om ugen, og det kunne sågar være svært at finde tid til at spise, eller at tage et bad.

"Over the last year and a half, I haven't had a Saturday off, and for the last two months I haven't had a day off at all," sagde en af udviklerne.

The Day Before

Relaterede teksterIndlæser mere indhold