Dansk
Gamereactor
nyheder

Flere Xbox-spil kommer angiveligt til PS5 igennem det såkaldte "Latitude"-initiativ

Men det vides ikke hvilke spil der er tale om endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har allerede afsløret, at de i skrivende stund "eksperimentere" med at lancere Xbox-spil på blandt andet PlayStation, og de har allerede udgivet Sea of Thieves, Pentiment, Grounded og Hi-Fi Rush på PS5. Men der er angiveligt flere på vej.

Windows Central kan nemlig slå fast, at dette initiativ internt hedder "Latitude", og der arbejdes lige nu aktivt på at bringe flere Xbox-eksklusiver til PlayStation. Det vides ikke hvilke spil der specifikt er i betragtning, eller er under udvikling, men Windows Central skriver dette:

"More upcoming Microsoft-owned games slated for PlayStation are already being developed. At least for now, they're potentially obvious games you'd most likely expect."

Så hvilke "forventer" man lander? Starfield? Halo? Gears? Der er endnu mange store spørgsmål, og der er angiveligt ingen grænse for hvor mange, eller hvilke titler der kan lande på den konkurerrende platform:

"From what I've heard, Microsoft is pushing for no 'red line' for what games could come to PlayStation, and it all revolves around [CEO] Satya Nadella and CFO Amy Hood's mandate to increase every department's margins," skriver de.

Flere Xbox-spil kommer angiveligt til PS5 igennem det såkaldte "Latitude"-initiativ


Indlæser mere indhold