Dansk
Gamereactor
nyheder
Flockers

Flockers går "en mørkere vej" end Worms

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi taler med Adam Findlay fra Team 17 om Flockers, studiets spritnye og ikke-Worms-relaterede titel, der udkom på Steam Early Access i sidste uge.

Og netop om forskellene på Flockers og Worms siger Findlay: "Et af de steder hvor det adskiller sig fra Worms er, at terrænnet ikke kan ødelægges, og det har givet vores grafikere mulighed for at skabe skræddersyede baner, frem for noget der skulle skabes ud fra en klump landskab".

HQ

"Men vi har stadig prøvet at holde fast i vores visuelle stil med det. Der er en masse nik til Worms... Men vi har forsøgt at gå ned af en mørkere, mere beskidt vej med det. Man kunne sige at der måske er lidt inspiration fra Tim Burton i stilen".

Flockers minder lidt om klassiske Lemmings, idet man skal redde en masse får (og ikke sprænge dem i småstykker) i spillets baner. Du kan se en video med gameplay fra spillet nedenfor.

HQ

Relaterede tekster

2
Her er den første Flockers-trailer

Her er den første Flockers-trailer

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Som du måske så i dagens Gamereactor Live-udsendelse, så har Team 17 formelt løftet sløret for deres kommende fårede puzzle-spil Flockers. Om spillet siger Team 17...Indlæser mere indhold