Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Florida Mayhem er Overwatch League-mestre i 2023

Holdet besejrede Houston Outlaws i gårsdagens Grand Finals.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sæsonen 2023 Overwatch League er nu slut. Efter et turbulent år, hvor mange har spurgt, hvad fremtiden vil bringe for ligaen, har den seneste weekend set de bedste hold fra hele verden mødes og konkurrere om broderparten af præmiepuljen på $1,85 millioner og om retten til at blive døbt mester.

Efter et par travle dage er denne ære gået til Florida Mayhem, som efter at have besejret Houston Outlaws i Grand Finals, er blevet kronet som mester for 2023-sæsonen, og potentielt som den sidste OWL-mester, hvis ligaen ikke vender tilbage næste år.

Med hensyn til hvor resten af holdene placerede, kom Hangzhou Spark på tredjepladsen, Boston Uprising nettede fjerdepladsen, London Spitfire og 2022-mestrene Dallas Fuel kom på femte- og sjettepladsen, og de højt seedede Atlanta Reign og East Divisions Seoul Infernal afrundede placeringerne på syvende- og ottendepladsen.

Nu hvor sæsonen er slut, venter vi på faste ord fra Blizzard om, hvad 2024-sæsonen vil byde på, hvis den ender med at vende tilbage.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold