Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic annoncerer deres Spring LEC-liste

De har foretaget nogle ændringer i både spillere og stab efter en katastrofal vintersplittelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fnatic har annonceret deres startliste for 2023 LEC Spring Split. I et blogindlæg på deres hjemmeside annoncerede de ændringerne samt adresserede fanproblemer.

Det sker efter en ekstremt sløj Winter Split, hvor det stjernespækkede hold blev nummer ni og ikke nåede slutspillet for første gang i organisationens historie.

Som svar har Fnatic ændret sig fra top laner Martin "Wunder" Nordahl Hansen til Óscar Muñoz "Oscarinin" Jiménez. Derudover har de ændret støtte Rúben "Rhuckz" Barbosa til Henk "Advienne" Reijenga. Begge spillere er blevet forfremmet fra Fnatic TQ, organisationens akademitrup.

Fnatic sagde: "Parret er utroligt talentfulde unge individer, der har fremhævet deres færdigheder igen og igen i ERL'erne, og deres engagement og fokus stemmer massivt overens med organisationens fremadrettet i foråret.

"Oscarinin bringer en dominerende, bærende stil top lane tilstedeværelse, værdig til at gå tå til tå med LEC's bedste. Enhver, der er tunet ind på Fnatic TQ, vil forstå, hvor dygtig han er.

"Advienne bringer en moden, nøgtern og vokal tilstedeværelse til holdet og bruger sin tidligere erfaring med XL til at levere imponerende præstationer og bringe holdet sammen.

- Det er vigtigt, at vi mener, at begge spillere passer perfekt ind i de nuværende holds kemi og deler den samme tankegang i hele truppen - en vigtig faktor, vi forfulgte i offseasonen.

Fnatic har også foretaget ændringer i staben og hentet Tomáš "Nightshare" Kněžínek ind som deres nye cheftræner. Nightshare er velkendt i den tjekkiske LoL-scene og har erfaring med at arbejde med Immortals i LCS.

Fnatic sagde: "Tomáš bringer et væld af erfaring fra flere baggrunde, som spiller, assistenttræner og cheftræner.

"Nightshare er en ekstremt følelsesmæssigt intelligent person, der øjeblikkeligt har forbundet sig med gruppen fra begyndelsen og har været en afgørende indflydelse på at bringe hver spiller på samme side og definere de rigtige mål for truppen fremover."

Meddelelsen talte om de vanskeligheder, holdet stod over for, og hvorfor disse ændringer er blevet foretaget.

Fnatic tilføjede: "På vej ind i Spring har vi også grundigt undersøgt de indre teams struktur, ledelse og samhørighed for at analysere, hvad der gik galt, og hvor vi kan bygge videre på og forbedre.

"En ting stod klart - vi var ikke klar til Winter. Manglende forberedelse og få etablerede rutiner betød øget pres på scenen, hvor et sammenstød mellem hver spillers forskellige mål og profiler komplicerede meningsfuld forbedring.

Til sidst sagde de: "Giv vores nyeste snedkere en kæmpe varm velkomst, og som altid: Once Fnatic, #ALWAYSFNATIC."

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold