Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Fnatic erhverver et nyt Rainbow Six: Siege team

Ex-Rogue-listen vil nu repræsentere den britiske esportsorganisation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fnatic har haft et mærkeligt par år i den konkurrenceprægede Rainbow Six: Siege verden, da holdet tilbragte et par år med at konkurrere i Japan, men derefter i slutningen af 2023 forlod regionen for at vende tilbage til Europa. Nu, da den fortsætter med at bosætte sig i denne region igen, har den britiske esportsorganisation annonceret erhvervelsen af en ny liste bestående af Ex-Rogue spillere.

Specifikt har Leon "LeonGids" Giddens, Luke "Tyrant" Casey, Tom "Deapek" Pieksma, Jack "Jigsaw" Gillies, Jesse "Jeggz" Ojanen og hovedtræner Tristan "Saethus" Savage sluttet sig til Fnatic.

Denne besætning af spillere vil søge at konkurrere på den europæiske scene, hvor den i sidste ende vil se ud til at lande en plads i EU League for at forsøge at dukke op på de forskellige Majors, der vil blive planlagt til 2024 -sæsonen, herunder i Manchester i foråret.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold