Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic foretager en ændring i sin CS: GO-liste forud for IEM Dallas

På grund af at Krimz ikke kan deltage i arrangementet, træder F0rest op.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med IEM Dallas sat til at starte om et par dage, har Fnatic meddelt, at det foretager en mindre ændring i sin Counter-Strike: Global Offensive liste. På grund af at Freddy "KRIMZ" Johansson ikke kan deltage i arrangementet, vil Patrik "f0rest" Lindberg slutte sig til holdet og udfylde den tomme plads på den aktive liste.

"På grund af personlige årsager og den begrænsede tid, der er mellem begivenhederne, kan @Krimz ikke deltage i IEM Dallas. Til fansene, vær sikker på, at han vil være tilbage på serveren, før du ved af det!

Når det er sagt, skal du byde en varm velkomst tilbage til en Counter-Strike og FNATIC-legende, @f0rest, der vil træde i stedet for Krimz.

Vi er glade for at se dig konkurrere på LAN igen og sætter pris på, at du træder til med så kort varsel".

Fnatic starter sin IEM Dallas-kampagne mod Mouz den 29. maj kl. 18:15 BST / 19:15 CEST. Sørg for at fange handlingen, som den udfolder sig her.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Fnatic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold